Lapina, Zorg voor Konijnen
Home
Het konijn
Adoptievoorwaarden
Adoptiekonijnen
Bach Bloesems
Vakantie-opvang
Sponsors
Contact
Contact

Stichting Konijnenopvang Lapina

Telnr.: 06-57031497 

E-mail: konijnenopvanglapina@gmail.com

!!! De opvang bezoeken kan enkel op afspraak. Telefonisch is Stg. Konijnenopvang Lapina slecht bereikbaar ivm werk, koppeling van konijnen of de verzorging van konijnen. Voorkeur voor contact is dan ook per e-mail.
Op zondag zijn we gesloten. 

!!! Stg. Konijnenopvang Lapina heeft slechts een enkele vrijwilliger. Naast het opvangwerk, heb ik een fulltime baan. Het kan daarom zijn dat uw e-mail niet direct wordt beantwoord. Uiteraard streef ik er naar om alle e-mails zo snel mogelijk te beantwoorden. Duurt het te lang, neem dan even telefonisch contact op. Het kan ook zijn dat er een storing is in de mailwisseling waardoor de mail niet bezorgd wordt

!!! Bij interesse in konijntjes, vergeet dan niet om gelijk een foto van het verblijf mee te sturen. Zie ook onze adoptievoorwaarden.

!!!
In verband met de beperkte opvangcapaciteit, hebben wij de beslissing moeten nemen enkel konijnen die via de dierenambulance of de dierenarts komen op te vangen. Wij nemen dus geen konijnen voor afstand aan. Wij verwijzen hiervoor naar www.konijnenbelangen.nl waar een overzicht van opvangen in Nederland en Belgie te vinden is.

Stg. Konijnenopvang Lapina is een volledig vrijwillig particulier initiatief en ontvangt géén subsidie voor het werk dat zij doet. Donaties zijn dan ook zeer welkom op rekno. NL58 RABO 0133,884,910 t.n.v. Stg. Konijnenopvang Lapina te Andel